Advertisement

Απεργια Πνο / Ανεστάλη η απεργία των ναυτικών - Free Sunday - «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών».

Απεργια Πνο / Ανεστάλη η απεργία των ναυτικών - Free Sunday - «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών».. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid). .δεδομένης της συνέχισης της απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) της κρήτης, επισημαίνει ότι, «από την συνεχιζόμενη απεργία της πνο οξύνονται τα προβλήματα καθώς στα δυο. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Να επανεξετάσει την απόφασή της η πνο, να προχωρήσει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες…

Απεργία ΠΝΟ: Πότε ολοκληρώνονται οι κινητοποιήσεις - ΒΗΜΑ ...
Απεργία ΠΝΟ: Πότε ολοκληρώνονται οι κινητοποιήσεις - ΒΗΜΑ ... from www.vimaorthodoxias.gr
Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες! Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από.

Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά!

Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο:

Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης.

Απεργία ΠΝΟ: Χωρίς πλοία η Ελλάδα στις 28 Νοεμβρίου - CNN.gr
Απεργία ΠΝΟ: Χωρίς πλοία η Ελλάδα στις 28 Νοεμβρίου - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες!

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της.

Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Να επανεξετάσει την απόφασή της η πνο, να προχωρήσει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες… Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της.

Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο.

Απεργία Μ.Μ.Μ.: Πώς θα κινηθούν τα μέσα - Τεράστια η ...
Απεργία Μ.Μ.Μ.: Πώς θα κινηθούν τα μέσα - Τεράστια η ... from www.alphafreepress.gr
Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00.

Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες! Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Τα επιβατηγά οχηματαγωγά θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Για 24 ώρες οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, νεκρώνουν. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο απεργια. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Posting Komentar

0 Komentar